top of page
Søg
  • Forfatters billedeinsula64

Nyd de russiske nyheder i fuldt omfang!

Se russisk TV. Læs russiske aviser. Lyt til russisk radio. Fordyb dig i den russiske kunst. Slap af i jeg’ets interesse med russisk musik. Lær russisk. Se russiske kvalitetsfilm. Få dig en russisk Facebookven. Spis dig mæt i russisk mad*. Nyd et glas vodka. Styrk din kondi med russisk sport.

Mulighederne er legio. Læg mærke til, hvad der kommunikeres i de westlige medier i relation til det du erfarer via de russiske medier. Vi har alle brug for nyheder for at orientere os i en verden fyldt med spændende udfordringer. Her på siden prøver vi at arbejde i sandhedens tjeneste. Det er aktuelt en meget vanskelig opgave.

Censur begrænser vores overblik og indsnævrer vores indsigt. Vi skal huske, vi har to ører og to øjne. Vi skal bruge både øjne og ører i enhver situation, hvor vi optræder som objekt for pressens udgivelser.

Vi skal være både kritiske, konstruktive og optimistiske alt imedens vi håber og arbejder på en varig, retfærdig og bæredygtig fred i Europa.

Målet er et samarbejdende Europa for alle 800.000.000 indbyggere med tryghed og sikkerhed for alle gennem dialog og konsensus, åbne grænser, blomstrende samhandel og gode naboskaber.

*Det russiske køkken er verdens fjerde mest kendte producent af herlig, velsmagende, sund mad.


Du er velkommen til at følge os på Facebook: https://www.facebook.com/groups/2830670793700825135 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page